Matkapuhelin

+358 50 300 7135

Sähköpostiosoite

tsil@tsil.fi

IKMO 1, 24. - 28.1.2022

PERUUTETTU

Hämeenlinnan Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry

(y-tunnus 3041204-9)

Toimintaa Hämeenlinnan yhdistyksessä jäsenille ja myös muille. 

Järjestösäätiön toimitilassa os. Birger Jaarlinkatu 12:n katutaso, Hämeenlinna (esteetön kulku).

Laita tiedot talteen itsellesi!

Syyskauden teemallisia tapaamisia järjestämme Hämeenlinnassa Järjestösäätiön toimitilassa os. Birger Jaarlinkatu 12:n katutasossa, johon on esteetön kulku, joka kuukauden kolmas torstai klo 11.00 alkaen. Tilaan mahtuu max 30 henkilöä (tulethan flunssattomana) ja toiminnot ovat seuraavat:

16.9. klo 11-13 Tutustumme toisiimme ja nautimme laktoosittomat pullakahvit. Vähäjärven lomakoti esittäytyy meille edustajansa välityksellä. Lopuksi päätämme seuraavan kerran ohjelma-aiheen.

21.10. klo 11-13 kahvittelua ja jutustelua. Edellisen kerran aihevalinta esittäytyy.

18.11. klo 11-15 ”Kuiva-askartelupäivä” (huom. 4 tunnin kesto) Yhdistyksen hallituksen jäsen Tuula Savolainen opastaa korttien ja syksyisten koristeiden valmistusta. Tarvikkeita löytyy paikan päältä, mutta voi tuoda myös omia aineksia, kuten kangastilkkuja, helmiä, värillusiä kartonkeja, yms. Oma luovuus käyttöön. Kahvit ja suolaiset suupalat ja pullat tarjolla. Kukaan ei saa karata, ennen kuin tila on siivottu silpuista ja muista roskista.

9.12. klo 11-15 Poikkeuksellisesti kuukauden 2. torstai (huom. 4 tunnin kesto). ”Tuore-askartelupäivä” Yhdistyksen sihteeri Siru Tonder ohjaa ja opastaa tuoreista luonnonmateriaaleista askarreltavia jouluisia koristeita.

Tarvikkeita löytyy paikan päältä, mutta voi tuoda myös omia aineksia. Oma luovuus käyttöön. Kahvit ja suolaiset suupalat ja pullat tarjolla.

(Kukaan ei nytkään saa livistää, ennen kuin tilat on siivottu askartelun jäljistä.)

16.12. klo 12-14 Huomaa kellonaika! Wanhan ajan puurojuhla. Riisipuuroa (lakton) ja sekahedelmäkeittoa. Ota pieni lahjapaketti mukaan. Pohditaan joulutunnelman ohessa uuden vuoden tapaamisten teemoja.

 

Kaiken edellä mainitun lisäksi aiomme osallistua Vähäjärven joulun juhlintaan, kunhan saamme siitä lisää tietoa. Tulkaa te toisetkin kinkun ja muiden jouluherkkujen voimalla mukaan ”tonttuilemaan” ja iloitsemaan Vähikselle.

Uusia jäseniä hyväksytään jokaisessa hallituksen kokouksessa, joten tule ja tuo ystäväsikin mukaan. Toimintamme pyrkimys on tuottaa jäsenistöllemme tietoa omiin vammaisuuksiimme liittyvistä aiheista, sekä vertaistukea, iloa ja virkistystä.  Otahan yhteyttä, kunhan isommilta kiireiltäsi ehdit!

 

Puhelua tai sähköpostia Sinulta odottaa,

Hämeenlinnan Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry

Puheenjohtaja

Arja Hurme

arja.hurme@gmail.com

Puh. 0400-787 556

Sihteeri

Sirpa-Liisa Tonder

siru.tonder@gmail.com

Taloudenhoitaja

Liisa Hatakka